Сигурносни системи, Системи за врати

Jansen Janisol C4 EI60Список на производи

Опис
Предности

Еден систем за многу употреби

Со основна длабочина од 70 mm, серијата за врати и фиксно застаклување Janisol C4 EI60 нуди безбедносни карактеристики на системот за противпожарна заштита за најсилните барања во комбинација со софистициран, тенок дизајн.

Овие иновативни противпожарни врати ги подобруваат барањата поврзани со безбедноста и обезбедуваат лесна инсталација со кабелските канали испорачани стандардно во профилот Janisol C4.

  • многу транспарентен изглед
  • најсилна механичка сила за врати во јавни објекти
  • Иста лицева широчина и кај спојките на елементите
  • Зголемена звучна изолација до 43dB

Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
70
Мин. лицева широчина во mm
107
Макс. височина на крилото во mm
1500
Дебелина на стакло/панел
49
Заштита од пожар
EI60
Заштита од дим
SA, S200
Непропустливост на воздух
Класа 4
Непропустливост на вода
Класа 7A
Издржливост на ветер
Класа C5
Макс. звучна изолација Rwp
43 dB(A)
Брошури
Cad- детали
AKS TechDoc
Jansen Brandschutz
Download

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ