Паметен дом

Паметни решенија за автоматизација за вашиот дом

ПАМЕТЕН ДОМ

Поголема удобност, безбедност и енергетска ефикасност со паметни решенија за домот од Schüco

Дигитализацијата го прави нашиот свет сè поинтелигентен. Тоа важи и за вашата куќа. Ако не сакате вашата новоградба да биде стара градба, веќе не можете да си дозволите да ги пропуштите нашите иновативни решенија за паметни домови. Тие го прават вашиот секојдневен живот полесен, поудобен и поефикасен, како и го штитат вашето здравје, дом и имот, додека играат важна улога во зголемувањето и зачувувањето на неговата вредност на долг рок. Затоа Schüco ви нуди инспиративни, интелигентни и меѓусебно поврзани производи и системи кои ќе го збогатат вашиот смарт живот.

Референции

Словенија
Situla Complex

Прочитај повеќе
Романија
Vox Technology Park

Прочитај повеќе