Лизгачки врати

За лесни, воздушести простории отворени кон природата

Лизгачки врати

Создајте простории кои се преплавени со светлина и отворени кон природата

Високоизолираните лизгачки врати направени од алуминиум создаваат нови простори. Кој не би сакал да ја прошири својата канцеларија или простор за живеење само со свртување на рачка? Неизолираните лизгачки врати од Schüco нудат широк спектар на нови концепти за дизајн за употреба во затворен простор. Системот овозможува непречено комбинирање на различни конструкции благодарение на неговиот дизајн.

Вратите од Schüco комбинираат елегантен стил со лесна изведба. Без разлика дали е тоа лизгачка врата или хармоника, тенките профили и застаклувањето на големи површини создаваат простории преплавени со светлина – без оглед на вашиот стил.

Вратите Schüco се изградени за да бидат и издржливи, комбинирајќи ја цврстината потребна за да го одржите вашиот дом безбеден и топол, со прецизен дизајн што ви овозможува да ги отворате и затворате со најлесниот допир.

 

Дознајте повеќе за производите Лизгачки системи со панорама дизајн

Максимална транспарентност со тесни лицеви широчини и скриена надворешна рамка

Дознајте повеќе за производите Системи со подигање и лизгање

Најдобра топлинска и звучна изолација и безбедност против провала

Дознајте повеќе за производите Врати со кип и лизгање

Комбинација на лизгачки врати и прозорци на кип - исклучително лесниза употреба

Лизгачки врати

Материјали

Алуминиум

Глатки, тивки и енергетски-ефикасни

Суров челик (може и да се рафинира)

Екстра цврст, индустриски изглед

Галванизиран челик (може да се рафинира)

Силен, издржлив, стилски

Нека просторијата биде исполнета со светлина

Лизгачки врати

Хрватска
Villa Zvizdan - Finger House

Прочитај повеќе