Северна Македонија

Business Center Enterprise

https://alukoenigstahl.mk/wp-content/uploads/2021/06/03-Enterprise-3.jpg

Карактеристики на системот

Вид објект
Канцеларии и бизнис
Продукти
Schüco FWS 50.SI ; Schüco AWS 75 BS .HI ; Schüco ADS 75 .SI HD
Локација
Ул. Јордан Мијалков, Скопје
Година на изведба
2021
Архитект
Мето Стојчевски, Шенол Ислам
Клиент
Елан Пропертис
Специјализирана фирма
Торакс ДОО

Други

Референции