Северна Македонија

Nastel Business Center

https://alukoenigstahl.mk/wp-content/uploads/2021/06/NASTEL-1.jpg

Карактеристики на системот

Вид објект
Канцеларии и бизнис
Продукти
Schüco FWS 50+.SI ; Schüco AWS/ADS 75 .SI
Локација
Ул. Максим Горки, Скопје
Година на изведба
2021
Архитект
Настел
Клиент
Настел
Специјализирана фирма
Интер Ал-Пин

Други

Референции