Влезни врати

Индивидуални дизајнерски опции за вашата влезна врата

Влезни врати

Слобода на дизајн со највисоките стандарди за квалитет

Влезната врата не само што обезбедува директен пристап до внатрешноста на домот, туку дава и прв пвпечаток за карактерот на станарите. Влезните врати на Schüco комбинираат бројни, безвременски дизајни со највисок степен на безбедност, топлинска изолација, водоотпорност и издржливост. Ова значи дека практично нема ограничувања на креативноста – дури и големи врати се изводливи.

Системот за врати Schüco AD UP (Универзална платформа на алуминиумска врата) комбинира функционална сигурност со модерен, квалитетен дизајн. Без разлика дали станува збор за стилска влезна врата или често користена комерцијална врата, специјалниот принцип на конструкција со употреба на композиција на профил од 5 комори обезбедува стабилност и сите технички предуслови за интелигентен систем на врати. Двете основни длабочини од 75 и 90 мм овозможуваат системската платформа да биде прилагодена на индивидуалните барања за енергетска ефикасност и експлоатациска цврстина. Принципот на конструкција, кој е ист низ сите основни длабочини, и симетричниот состав на профилот овозможуваат едноставна изработка и инсталација.

AD UP систем за врата - Слобода на дизајн за највисоки стандарди за квалитет

Од сокриени шарки до вдлабнати рачки за повлекување Софистициран системски базиран дизајн
Комуникација на врата и контрола на достап Компатибилна со паметниот дом
Извонредни термо-изолациски својства Ниво на пасивна градба
Највисоки вредности на водонепропустливост Дури и на изложени локации
Дизајнерски рачки Безвременски дизајн
Безбариерен праг Додадена удобност
Заштита од провала Едноставно исклучена можност за опасности

Влезни врати

Влезни врати за вашите лични потреби

Алуминиум

Совршено оформени, флексибилни, препознатливи

Референции

Референции

Полска
Pawilon Handlowy

Прочитај повеќе
Хрватска
Osnovna škola Zorke Sever

Прочитај повеќе
Полска
Polish Vodka Museum

Прочитај повеќе