Хрватска

House Tinel

https://alukoenigstahl.mk/wp-content/uploads/2020/09/House-Tinel-03.jpg

Карактеристики на системот

Вид објект
Станбен комплекс
Продукти
Schüco AWS 65 Schüco ADS 65
Локација
Žrnovo 976a i 976b 20275 Korčula, Žrnovo Croatia
Година на изведба
2018
Архитект
SODA arhitekti d.o.o. - Vedran Jukić
Клиент
Radman grupa d.o.o.
Специјализирана фирма
SOLARIA DESIGN d.o.o.
Фотографии
Radman grupa d.o.o.

Други

Референции