За Вашата удобност

Врати, прозорци и фасади – одржливи и иновативни

Кога градите нов дом, целта е целосно да ги искористите модерните технички можности, истовремено создавајќи индивидуален дизајн. Мислите однапред и планирате долгорочно. Затоа треба да се придаде големо значење на квалитетот. Барате одржлива конструкција со фокус на Вашите потреби. Дом во кој може да бидете безбедни и сигурни.
Ние Ве снабдуваме со поддшка, за да може да го извлечете максимумот од индивидуалниот проект.

Најново

Новости од компанијата

Argos Graz: Заха Хадид и очите на Агрос

Фразата „да се види нешто со очите на Аргос“ е израз познат на луѓето кои имаат страст кон класиците. Класичните обожаватели ќе го знаат и самиот „Аргос“ – многуочниот гигант на грчката митологија. Ѕвездената архитектка Заха Хадид го засновала својот дизајн за новата зграда во Бургас во градот Грац. Во случајот на Хадид, бројните очи беа протолкувани како еден вид модерна „перфорирана фасада“ со бројни прозорци и балкони. Овие им нудат на жителите на сервисираната станбена зграда сеопфатен поглед низ центарот на градот – супер-модерен дизајн на фасадата.

Крајни клиенти

Нашите продукти

h

Повеќе комфор, сигурност и енергетска ефикасност со решенијата за паметен дом од Schüco

Дигитализацијата го прави нашиот свет се поинтелигентен. Тоа ваши и за нашите домови. Ако не сакате вашата нова градба да биде со застарена технологија, не би требало да ги пропуштите нашите иновативни решенија за паметен дом.

Дознај повеќе