Впечаток во градежништвото, измислувањето и инсталацијата.

Како творец на згради, вие го дизајнирате светот во кој живееме. Вие сте експерт, дизајнер и визионер. Импресионирате со вашите идеи. Понекогаш спектакуларно, понекогаш и многу прагматично. Секогаш со желба да уживате во креативната слобода, без да мора да ја занемарите сигурноста. На крајот на краиштата, вашите клиенти го бараат тоа. Ова е причината зошто ви се потребни сигурни опции. Со нас го добивате токму тоа.

Најново

Новости од компанијата

Argos Graz: Заха Хадид и очите на Агрос

Фразата „да се види нешто со очите на Аргос“ е израз познат на луѓето кои имаат страст кон класиците. Класичните обожаватели ќе го знаат и самиот „Аргос“ – многуочниот гигант на грчката митологија. Ѕвездената архитектка Заха Хадид го засновала својот дизајн за новата зграда во Бургас во градот Грац. Во случајот на Хадид, бројните очи беа протолкувани како еден вид модерна „перфорирана фасада“ со бројни прозорци и балкони. Овие им нудат на жителите на сервисираната станбена зграда сеопфатен поглед низ центарот на градот – супер-модерен дизајн на фасадата.

Архитекти

Нашите продукти

h

Schüco прозорците комбинираат архитектура, дизајн и функција

Прозорците ги снабдуваат просториите со светлина, овозможуваат непречен поглед нанадвор и осигуруваат заштита од надворешните влијанија. Со нивниот безвременски дизајн и интелигентна технологија, прозорските системи Schüco создаваат визуелни акценти, додека истовремено високата термика штеди на енергија, зголемувајќи ја вредноста на вашиот дом и зачувувајќи ја околината.

Дознај повеќе