Стапете во контакт со нас

Пополнете го формуларот и ќе Ве контактираме најбргу што можеме  Контактирајте ја директно нашата канцеларија:

  Алуконигштал ЕООД, претставништво Скопје
  Бул. Св. Климент Охридски 52/ 3
  1000, Скопје
  тел: +389 2 2778752

  E-mail: office@alukoenigstahl.mk

  Web-site: www.alukoenigstahl.mk
  Работно време:
  Пон-Пет
  08:30 – 17:00