Импресивна конструкција, изработка и монтажа

Вашиот предизвик е комбинацијата од планирање, изработка и монтажа, како и грижа за клиентите и подготвеност за нови барања. Покрај ова, важно е и континуирано да го рекламирате својот бизнис. Ние Ве поддржуваме низ целиот синџир од процеси, со тоа што Ви доставуваме многу повеќе од само продукти. Кога работите со нас, добивате индивидуални услуги прилагодени кон Вашиот бизнис, кои ги исполнуваат Вашите барања и оние на крајниот клиент.

Најново

Новости од компанијата

Argos Graz: Заха Хадид и очите на Агрос

Фразата „да се види нешто со очите на Аргос“ е израз познат на луѓето кои имаат страст кон класиците. Класичните обожаватели ќе го знаат и самиот „Аргос“ – многуочниот гигант на грчката митологија. Ѕвездената архитектка Заха Хадид го засновала својот дизајн за новата зграда во Бургас во градот Грац. Во случајот на Хадид, бројните очи беа протолкувани како еден вид модерна „перфорирана фасада“ со бројни прозорци и балкони. Овие им нудат на жителите на сервисираната станбена зграда сеопфатен поглед низ центарот на градот – супер-модерен дизајн на фасадата.

Производители

Нашите продукти

h

Врати од Schüco и Jansen: Дизајнерска слобода и највисок стандард на квалитет

Влезната врата не служи само за директен достап до внатрешноста на домот, туку веќе дава и првичен впечаток за карактерот на сопственикот. Влезните врати Schüco комбинираат многу видови безвременски дизајн со највисоко ниво на сигурност, термичка изолација, непропустливост на вода и трајност. Ова значи дека практично нема граница на креативноста – лесно се реализираат дури и големоформатни врати.

Дознај повеќе