Северна Македонија

ProCredit Bank

https://alukoenigstahl.mk/wp-content/uploads/2021/07/1_Pro-Credit-Bank.jpg

Карактеристики на системот

Вид објект
Канцеларија и бизнис
Продукти
Schüco FW 50+ .SI; AWS 114 .SI,; AWS/ADS 75 .SI
Локација
Манапо, Скопје
Година на изведба
2017
Архитект
Радиус
Клиент
ПроКредит Банка
Специјализирана фирма
Торакс ДОО

Други

Референции