Словенија

Tilia Insurance

https://alukoenigstahl.mk/wp-content/uploads/2020/09/Zavarovalnica-tilia-novo-mesto-1.jpg

Карактеристики на системот

Вид објект
Канцеларија и бизнис
Продукти
Schüco AWS 75.SI+ Schüco AOC 50 ST
Локација
Seidlova cesta 5 8000 Novo mesto Slovenia
Година на изведба
2014
Архитект
Spina d.o.o.
Специјализирана фирма
Alu Alprem d.o.o.
Фотографии
AluKönigStahl

Други

Референции