Високо термички изолиран преклопен систем (хармоника), со широк избор на видови и извонредна водонепропустливост

Со тесна лицева ширина и широк спектар на видови, кои ги исполнуваат сите барања на тековните стандарди за топлинска изолација, како и извонредна водонепропустливост, високо изолираниот преклопен систем Schüco ASS 80 FD.HI (Folding Door High Insulated) е идеално прилагоден за употреба во надворешни области.

Атрактивни типови на отвори, како што е аголот од 90 °, вклучувајќи рамен, термички изолиран праг за пристап без бариери, нудат различни опции за дизајн за визуелнa привлечност.

Дополнително, системот со двојно преклопување може да биде дизајниран со магнетно задржување на елементот со елегантен дизајн и соодветна рамна рачка на вратата.

Термички изолиран преклопен систем со голема селекција на видови, тивко движење и извонредна водонепропустливост

Термички изолираниот преклопен систем Schüco ASS 70 FD (Folding Door) импресионира со тесни лицеви ширини и нуди широк спектар на видови со извонредна водонепропустливост за употреба во надворешни области.

Визуелно привлечниот систем отвора различни опции за дизајн благодарение на привлечните типови на отворање, како што е аголот од 90 °, вклучувајќи рамен, термоизолиран праг за пристап без бариери.

Дополнително, системот со двојно преклопување може да биде дизајниран со магнетно задржување на елементот со елегантен дизајн и соодветна рамна рачка на вратата.

Флексибилните и тивки крилја можат да бидат преклопени десно, лево, навнатре или нанадвор по потреба.