Хрватска

Avenue Mall

https://alukoenigstahl.mk/wp-content/uploads/2020/09/2009-10-Avenue-Mall-Zagreb-8.jpg

Карактеристики на системот

Вид објект
Трговски центар
Продукти
Schüco FW50+
Локација
10000 Zagreb Croatia
Година на изведба
2007
Архитект
Entasis d.o.o.
Клиент
GTC Nekretnine d.o.o.
Специјализирана фирма
ALU-KON d.o.o.
Фотографии
AluKönigStahl GmbH

Други

Референции