Врати, прозорци и фасади – одржливи и иновативни

Кога градите нов дом, целта е целосно да ги искористите модерните технички можности, истовремено создавајќи индивидуален дизајн. Мислите однапред и планирате долгорочно. Затоа треба да се придаде големо значење на квалитетот. Барате одржлива конструкција со фокус на Вашите потреби. Дом во кој може да бидете безбедни и сигурни.
Ние Ве снабдуваме со поддшка, за да може да го извлечете максимумот од индивидуалниот проект.

 

Најново

Новости од компанијата

Фокус на здрава внатрешна клима со системи за вентилација Schüco

Системите за вентилација Schüco се идеално прилагодени за модернизирање на згради. Краткиот пат на воздушен проток води до енергетска ефикасност и оптимален квалитет на воздухот, а различните опции за конфигурација на вентилационите системи овозможуваат прецизен дизајн во зависност од потребната размена на воздух за просторијата.

Посветен за вас

Паметен дом од Schüco

Повеќе комфор, сигурност и енергетска ефикасност со решенијата за паметен дом од Schüco

Дигитализацијата го прави нашиот свет се поинтелигентен. Тоа ваши и за нашите домови. Ако не сакате вашата нова градба да биде со застарена технологија, не би требало да ги пропуштите нашите иновативни решенија за паметен дом.

Дознај повеќе