BIM

Моделирање на информации за зграда

Моделирање на информации за зграда- BIM

Schüco и Jansen постојано создаваат BIM објекти кои можат да се користат како дел од интегрираното планирање во програми како што се Revit или ArchiCAD. Ова се параметарски модели што вклучуваат фиксни спецификации, кои се модифицираат во ширина и висина.

Дознај повеќе