Словенија

Football Association Slovenia

https://alukoenigstahl.mk/wp-content/uploads/2020/09/NZS-1.jpg

Карактеристики на системот

Вид објект
Канцеларија и бизнис
Продукти
Schüco FW50+
Локација
Predoslje 40 4000 Kranj Slovenia
Година на изведба
2015
Архитект
Arhitektura Krušec d.o.o.
Специјализирана фирма
Glastech d.o.o., Reflex d.o.o.
Фотографии
AluKönigStahl

Други

Референции