Системи за врати

Schüco LivIngСписок на производи

Опис
Предности

Schüco LivIng – Новата генерација пионерски врати од PVC-U 

Близначен систем = Еден систем со две верзии (AS/MD)

Системот Schüco LivIng PVC-U е иновативен систем со 7 комори што може да се конструира како двоен систем и со надворешна и со централна заптивка. Со централната заптивка, системот постигнува стандард за пасивна градба во согласност со ift Rosenheim. Како систем со странична заптивка, исто така се постигнуваат одлични својства на топлинска изолација и тесни видливи широчини.

Бели профили се испорачуваат со модерни, сребрено-сиви дихтунзи, фолирани профили се достапни со црни дихтунзи.

Профилите можат да бидат обоени со голем избор на еднобојни и дрвени украсни фолии, Schüco AutomotiveFinish и Schüco TopAlu

Schüco LivIng PVC-U системот за врати може да се користи со регуларна или специјална исполна на крилото.

  • Венто геометрија со отворен изглед (класичен)
  • Праг со лесен достап
  • Достапен со сива базична структура

Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
82
Uf вредност на рамката (≥)
1.1 W/(m²·K)
Макс. височина на крилото во mm
2350
Макс. широчина на крилото во mm
1100
Макс. дебелина на стакло/панел во mm
52
Површинска обработка
Декоративни фолии, Top Alu, AutomotiveFinish
Непропустливост на воздух
Класа 2
Непропустливост на вода
Класа 5A
Издржливост на ветер
Класа C2 / B2
Заштита од провала
До RC2
Cad- детали
AKS TechDoc

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ