Автоматизација на зградата

Schüco Fingerprint EasyСписок на производи

Опис
Предности

Безбеден и удобен пристап до вратата со Schüco Fingerprint Easy

Schüco Fingerprint Easy е иновативен систем за контрола на пристап. Сензорот за термичка линија е интегриран во Schüco Fingerprint Easy. Прстот е поставен на сензорот и отпечатокот е фатен. Креирање на кориснички профили се врши директно во контролната единица Schüco Fingerprint Easy без дополнителен хардвер и софтвер (може да се зачуваат до 99 профили на прстите). Компактниот дизајн на Schüco Fingerprint Easy овозможува лесна инсталација во најмалиот простор во рамката на вратата, крилото на вратата, панелот на вратата или во оковот на вратата. Schüco Fingerprint Easy е совршен систем за приватни домаќинства и мали индустриски претпријатија, со наједноставно можно поставување и контрола.

Посебна карактеристика

Schüco Fingerprint Easy може да работи само со контролната единица Schüco Fingerprint Easy. Контролна единица Schüco Fingerprint Easy е единица за проценка и контрола, која спроведува биометриска споредба на отпечатокот од прст со зачуваниот референтен образец. Биометриската карактеристика ги задоволува потребите на клиентот за безбедност, практичност и едноставна работа.

Елегантен профил

Интеграција во Schüco ADS врата или Schüco ADS SimplySmart врата

Предна површина од нерѓосувачки челик: висококвалитетен дизајн

Лесно креирање и управување со кориснички профили

Лесно креирање и управување со кориснички профили


Техничка информација

No Technical Information added!
Cad- детали
AKS TechDoc

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ