Заштита од сонце

Schüco CCBСписок на производи

Опис
Предности

Системот за заштита од сонце Schüco CCB (Concealed Composite Blind) е специјално изработен за употреба во композитниот прозорец Schüco AWS 120 CC.SI. Системот е инсталиран во крилото помеѓу надворешното единечно застаклување и внатрешно изолационо застаклување, горниот профил на ролетната е целосно сокриен. Со ова се постигнува минимална висина на пакетот на собрана положба, спречувајќи светлина низ страничниот процеп кога ќе се спуштат ролетните. Специјалните ламели од алуминиумска легура со ширина од 25 мм може да се собираат, спуштаат и да се вртат со електричен мотор од 24 волти.

Ролетни за композитен прозорец, отпорни на корозија и влага

Минимален видлив пакет при собрана положба

Скриено-интегриран горен профил

Без страничен процеп поради интегриран профил во отворот

Предности во изработка:

Клип-функција за брзо зглобување на системот без дупчење и штрафење: сигурно монтирање со точно позиционирање во композитниот прозорец

Димензиите на ролетната автоматски се одредуваат врз основа на димензиите на композитниот прозорец

Конекција со напојувањето преку приклучок помеѓу горниот профил на ролетната и рамката на прозорецот

Ролетни со моторизирани ламели, целосно интегрирани во композитниот прозорец Schüco AWS 120 CC.SI


Техничка информација

Продукт
Систем за заштита од сонце
Cad- детали
AKS TechDoc

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ