Автоматизација на зградата

Schüco Building Automation BlueConСписок на производи

Опис
Предности

Нова технлогија за пристап без клучеви, контролиран од вашиот паметен телефон

Водете сметка за сè во секое време: Дозволите за пристап може да се постават и да се најават индивидуално, флексибилно и за специфични луѓе кои ја користат апликацијата Schüco.

Целосна транспарентност: Schüco BlueCon ви овозможува да откриете кој влегол во вашиот дом во кое време од денот.

Пуристичка естетика: Скриената инсталација во рамката на вратата комбинира хармоничен изглед со софистициран дизајн.

Максимална удобност: Корисникот одлучува дали вратата ќе се отвори автоматски со помош на апликација или рачно.

Безбедно како и банкарството преку Интернет: двојната AES 128-битна технологија за енкрипција ги исполнува највисоките безбедносни барања.

Другите предности вклучуваат користење Schüco BlueCon во Schüco ADS и ADS SimplySmart системи на врати и како надградба во Schüco ADS системи на врати.

  • За новоградби и реновации: Може да се користи во Schüco ADS и ADS SimplySmart системите за врати; постојните Schüco ADS системи за врати можат да бидат надградени брзо и лесно
  • Едноставно и генијално: Благодарение на Schüco комплетот кабли, овозможана е лесна електронска врска со брава
  • Еден модул, целосна функционалност: Не е потребно дополнително каблирање и дополнително напојување


Техничка информација

Димензии (Ш x В x Д)
19 x 121 x 45 mm
Тип на инсталација
Интегриран во профилот
Оперативен систем
IOS, Android
Брошури
Cad- детали
AKS TechDoc
Schüco BlueCon
Download
Schüco Building Automation
Download

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ