Лизгачки системи

Schüco ASS 77 PD.NIСписок на производи

Опис
Предности

Неизолиран лизгачки систем Панорама Дизајн за собни решенија преплавени со светлина

Дури и покреативни високо-транспарентни лизгачки системи со големи формати на отвори и тесни лицеви широчини  може да се реализираат со Schüco ASS 77 PD.NI (Panorama Design Non-Insulated) лизгачки систем за софистицирана архитектура со простории преплавени со светлина.

Основата е надворешна рамка со две шини интегрирана во структурата на зградата, што овозможува широк спектар на типови на отвори.

Неизолираниот лизгачки систем е совршено прилагоден за употреба во топли климатски зони и за ентериери.

  • Деталните документи за планирање го оптимизираат планирањето на производот
  • Надворешна рамка со двојна шина интегрирана во структурата на зградата за максимална транспарентност
  • Нов дизајн без рачки со чисти линии
  • Скриен, профилно-интегриран погон и систем за заклучување

Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
77
Макс. широчина на крилото во mm
3200
Макс. височина на крилото во mm
3500
Макс. тежина на крилото во kg
500
Мин. лицева широчина на профилот
37
Макс. дебелина на стакло/ панел
60
Заштита од провала
До RC2
Cad- детали
AKS TechDoc

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ