Лизгачки системи

Schüco ASS 77 PD.HIСписок на производи

Опис
Предности

Многу разноврсен лизгачки систем „Панорама дизајн“ за исклучително удобни архитектонски решенија преплавени со светлина

Најдобра можна флексибилност: со оптимизирани компоненти на системот, високо-термички изолираниот систем за лизгање Schüco ASS 77 PD.HI (Panorama Design High Insulated) ги проширува можностите за планирање и дизајн на портфолиото Schüco Panorama Design, кое е најдобро за луксузни куќи и големи проекти со високи барања за функционалност и удобност.

Отворен агол од 90 °, кој може да се дизајнира со уште двe подвижни крилја или две фиксни полиња, носи и архитектонска слобода и удобност на корисникот.

Рамната надворешна рамка ги проширува опциите за апликација за лизгачкиот систем, на пр. во реновирање.

Оптимизираниот додаток на фолија и уредот за прилагодување гарантираат прилагодени решенија за инсталација во смисла на проширување на зградата и прицврстување на структурата на зградата.

  • Деталните документи за планирање го оптимизираат планирањето на производот
  • Инсталација на надворешната рамка во постоечки згради со ограничена конструктивна височина на подот
  • Пресметувањето на асиметрични единици и модуларни решенија поддржано од софтвер
  • Скриен, профилно интегриран погон и систем за заклучување

Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
77
Макс. широчина на крилото во mm
3200
Макс. височина на крилото во mm
3500
Макс. тежина на крилото во kg
500
Мин. лицева широчина на профилот
37
Макс. дебелина на стакло/ панел
60
Uw вредност на прозорецот (≥)
1 W/(m²·K)
Заштита од провала
До RC2
Максимална звучна изолација Rwp
42 dB(A)
Брошури
Cad- детали
AKS TechDoc
Schüco ASS 77 PD.SI
Download

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ