Лизгачки системи

Schüco ASS 77 PD.HI manualСписок на производи

Опис
Предности

Лизгачкиот систем со панорама дизајн со рачка за влечење во висина на отворот ви овозможува да доживеете одлична удобност при работа со секој допир

Лизгачкиот систем Schüco ASS 77 PD.HI (Panorama Design High Insulated) е визуелно привлечен и пријатен за користење со вградена во крилото рачка за влечење. Системот Panorama Design е дополнително развиен и нуди оптимизирана леснотија на употреба во комбинација со атрактивен дизајн на крилото и максимална транспарентност.

Други предности на високо-термички изолираниот лизгачки систем вклучуваат рачни типови на отворање со агол од 90 ° без мотор и со точка на заклучување во двојното крило.

За ова сега е достапен уред за прилагодување за последователно прилагодување на надворешната рамка, при што завртките за прилагодување може да се достигнат преку надворешната рамка во секое време. Ова е голема придобивка за отклоните на таванот, на пример.

  • Деталните документи за планирање го оптимизираат планирањето на производот
  • Инсталација на надворешната рамка во постоечки згради со ограничена конструктивна височина на подот
  • Пресметувањето на асиметрични единици и модуларни решенија поддржано од софтвер овозможува едноставен, флексибилен дизајн на типовите на отвори
  • Различни типови на отвори, вклучувајќи отворање на агли 90 °
  • Тенка, интегрирана рачка за влечење со висина на крилото за максимален панорамски дизајн со идеална комбинација на форма и функција

Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
197
Макс. широчина на крилото во mm
3200
Макс. височина на крилото во mm
3500
Макс. тежина на крилото во kg
500
Мин. лицева широчина на профилот
37
Макс. дебелина на стакло/ панел
60
Uw вредност на прозорецот (≥)
0.96 W/(m²·K)
Заштита од провала
До RC2
Макс. звучна изолација Rwp
37 dB(A)
Брошури
Cad- детали
AKS TechDoc
Schüco ASS 77 PD.SI
Download

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ