Лизгачки системи

Schüco ASE 67 PDСписок на производи

Опис
Предности

Панорама дизајн во комбинација со максимална флексибилност и транспарентност

Термички изолираниот систем за лизгање Schüco ASE 67 PD (Панорама дизајн) овозможува флексибилни решенија што ги исполнуваат најголемите барања во однос на леснотијата на користење и дизајнот; ја доби наградата за дизајн Red Dot 2019 година.

Опциониот праг на ниво на под гарантира непречена транзиција помеѓу внатре и надвор.

Заедно со скриената надворешна рамка интегрирана во градежната конструкција и тесните профили, разноврсните лизгачки системи обезбедуваат архитектонски дизајн преплавен со светлина што е можно потранспарентно.

Пионерскиот механизам на заклучување овозможува крилјата да се заклучат во отворена положба.

Пуристичкиот дизајн на лизгачкиот систем Panorama Design не само што визуелно ве привлекува, туку и импресионира со неговото извонредно чувство.

  • Термички изолиран систем за лизгање Panorama Design со максимална транспарентност и максимално продирање на светлината
  • Два типа на надворешна рамка за високо ниво на слобода на дизајнот
  • Едноставна комбинација на различни профили на крилото и рамката ви овозможува флексибилно да одговорите на барањата на клиентите
  • Специјален механизам за заклучување овозможува да се заклучат отворени крилја
  • Минималистички дизајн на рачки и профили на спојки

Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
67
Макс. широчина на крилото во mm
3200
Макс. височина на крилото во mm
3000
Макс. тежина на крилото во kg
400
Мин. лицева широчина на профилот
31
Макс. дебелина на стакло/ панел
49
Uw вредност на прозорецот (≥)
1 W/(m²·K)
Заштита од провала
До RC2
Макс. звучна изолација Rwp
46 dB(A)
Брошури
Cad- детали
AKS TechDoc
Schüco ASE 67 PD
Download

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ