Системи за врати

Schüco ADS 65.NIСписок на производи

Опис
Предности
Идеално за потопли климатски зони – неизолирани, мултифункционални и ефикасни

Како неизолиран систем за врати, Schüco ADS 65.NI (Non Insulated) е систем за употреба во потоплите климатски зони кога се потребни разновидност, дизајн и ефикасност. Опремен со разни компоненти за безбедност и удобност, алуминиумскиот систем може да се користи и како мултифункционална врата, по избор интегриран во системите за безбедност и автоматизација на зградата.

Како бонус, системот на врати има широк спектар на можни употреби и дизајни, вклучително и опции за внатрешни работи: од врати со отклопно отворање и клатење, врати со обратно отворање и целосно застаклен дизајн. Дизајнерските компоненти како што се стандардните и аголните застаклувања, како и централното застаклување дополнително нудат поголема архитектонска слобода.

Исто така, се обезбедуваат хомогени безбедносни решенија благодарение на компатибилноста со системите Schüco: Schüco ADS 65.NI, со идентични лицеви ширини, може непречено да се комбинира со врати против пожар и чад.

  • Повеќенаменски жлеб: брзо прицврстување на оковите со претходно инсталирани брави за заклучување
  • Континуиран профил на крилото
  • Лесно е да се интегрира во системите за безбедност и автоматизација
  • Повеќе видови дизајн: отклопна врата, врата со клатење, врата со обратно отворање, целосно стаклена врата
  • Исто производство како Schüco системите за заштита од оган и чад
  • Широка селекција на шарки: површински монтирани шарки, цевчести шарки и скриени шарки
  • Можност за инсталирање на површински монтирани и скриени затворачи на врати како и мотори за управување

Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
65
Макс. височина на крилото во mm
3220
Макс. дебелина на стакло/панел во mm
3180
Макс. дебелина на стакло/панел во mm
39
Област на апликација
Внатрешна употреба, Станбени проекти, Комерцијални проекти
Заштита од провала
До RC2
Брошури
Cad- детали
AKS TechDoc
Schüco Aluminium Window and Door Systems
Download

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ