Сигурносни системи, Системи за врати

Schüco ADS 65.NI SPСписок на производи

Опис
Предности

Schüco ADS 65.NI SP (non insulated smoke control) за врати заштитени од чад

Schüco ADS 65.NI SP е тестиран за врати со единечни и двојни крилја во согласност со 1634-3. Неизолираниот систем за заштита од чад обезбедува специјални варијабилни решенија за внатрешна употреба за конструкции на ѕидови и врати, вклучувајќи мултифункционални врати. Основата на системот за заштита од чад Schüco ADS 65.NI SP се високо стабилни, неизолирани алуминиумски профили со конструктивна длабочина од 65 mm. Системот совршено ги комбинира барањата за заштита од чад со мултифункционални својства: изолација од звук, антипаника, контрола на пристап и класа за заштита од провала до RC 2.

 

  • Тесни лицеви широчини
  • Комплетно тестиран
  • Стабилни еднокоморни шуприви профили, со конструктивна длабочина од 65mm
  • Ремени за стегање од алуминиум и нерѓосувачки челик
  • Можен симетричен или асиметричен аранжман на застаклување
  • Брзо прицврстување на окови
  • Можни интегрирани затворачи на врати
  • Можна е контрола на пристапот и безбедност на вратата за евакуација

 


Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
65
Мин. лицева широчина во mm
137
Макс. височина на крилото во mm
3180
Макс. широчина на крилото во mm
3220
Макс. дебелина на стакло/панел во mm
39
Заштита од чад
RS1, RS2
Заштита од провала
До RC2
Максимална звучна изолација Rwp
44 dB(A)
Брошури
Cad- детали
AKS TechDoc
Schüco ADS 65.NI SP
Download

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ