Сигурносни системи, Системи за врати

Schüco ADS 65.NI FR 30Список на производи

Опис
Предности

Schüco ADS 65.NI FR 30 за 30-минутна издржливост на оган

Неизолираната конструкција за врати и ѕидови Schüco ADS 65.NI FR 30 ги исполнува сите барања за класа на отпорност на пожар E30 и EW30.

Основата на системот за противпожарни врати и ѕидови, Schüco ADS 65.NI FR 30 се високо стабилни, неизолирани алуминиумски профили со конструктивна длабочина од 65 mm. Системот совршено ги комбинира барањата за заштита од пожар и чад со мултифункционални својства: Звучна изолација до 36 dB, антипаник функција и класа на заштита од грабежи до RC 2. Ова системско решение не бара изолатори за заштита од пожар за конструкции на врати или фиксирано застаклување.

 

  • Неизолиран профилен систем за различни барања
  • Тесни лицеви широчини на профилите
  • Целосно тестирани системи за врати и прозорци, вклучително окови
  • Панелни решенија може да се користат како нов полнеж
  • Брзо прицврстување на окови

 


Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
65
Мин. лицева широчина во mm
137
Макс. височина на крилото во mm
2663
Макс. широчина на крилото во mm
3170
Макс. дебелина на стакло/панел во mm
39
Заштита од пожар
G30, EW30, E30
Заштита од чад
SA, S200
Заштита од кражба
До RC2
Максимална звучна изолација Rwp
36 dB(A)
Брошури
Cad- детали
AKS TechDoc
Schüco ADS 65.NI FR 30
Download

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ