Системи за врати

Schüco ADS 50Список на производи

Опис
Предности

Оптимизиран за употреба како влезна или странична влезна врата за нормално ниво на употреба

Благодарение на неговата многу мала основна длабочина од само 50 mm, алуминиумскиот систем на врати Schüco ADS 50 е особено погоден за потоплите климатски зони. Системот може да се користи како економично решение на различни начини, вклучително и интеграција во системи за автоматизација на згради.

Поради неговата компатибилност со бројните системи на прозорци и фасади на Schüco, проектантите и архитектите имаат изобилство опции за дизајн за да го интегрираат системот за врати во обвивката на зградата, на пр. како рачно или автоматско решение за врати на главни и странични влезни простории на јавни згради со нормално ниво на употреба.

  • Може да се комбинира со системите за прозорци и фасади на Schüco
  • Прилагодлива цевчеста шарка: бесконечно прилагодлива во три димензии
  • Сплит изолациска лента за да се намали би-металниот ефект

Техничка информација

Основна системска длабочина во mm
50
Uf вредност на рамката (≥)
3.5 W/(m²·K)
Макс. височина на крилото во mm
2500
Макс. широчина на крилото во mm
1100
Макс. дебелина на стакло/панел во mm
32
Област на употреба
Надворешна употреба, Станбени проекти, Комерцијални проекти
Непропустливост на воздух
Класа 2
Непропустливост на вода
Класа 4A
Издржливост на ветер
Класа C3
Заштита од провала
До RC2
Отпор на удар
Класа 1
Макс. тежина на крилото
150 kg
Брошури
Cad- детали
AKS TechDoc
Schüco Aluminium Window and Door Systems
Download

CAD- детали

Можете да ги преземате CAD- цртежите (DWG / DXF) на нашите профили во комплетни серии (ZIP). Во овие ZIP фајлови, профилите се сортирани во датотеки според нивната функција.

Можете да најдете цртежи на специфични пресеци од AluKönigStahl во нашата платформа AKS Tech Doc. Цртежи на пресеци од Jansen може да се најдат директно во соодветниот каталог во “AKS TechDoc”.

За пристап до Cad- материјалите

AKS TechDoc

Користењето на AKS TechDoc за каква било ситуација во вашата секојдневна работа, во канцеларија, работилница или на лице место ќе ви помогне. Во AKS TechDoc, можете брзо да најдете информации за кодот на производот во каталозите, да ги зачувате овие страници како PDF-датотека и да ги испратите по е-пошта.

За пристап до комплетната документација, мора да ги користите вашето корисничко име и лична лозинка за AKSTechDoc, добиени по регистрацијата на нашата централна платформа www.alukoenigstahl.com.

За пристап до TECH DOC МАТЕРИЈАЛИТЕ