Обука

Обука

Обука

ALUKÖNIGSTAHL редовно организира курсеви за обука и семинари. Темите варираат и се усогласени според различни приоритети.

Нашите системски партнери исто така нудат широк спектар на семинари и курсеви за обука. Ве молиме, разјаснете ги соодветните датуми со контактирање со соодветното лице од ALUKÖNIGSTAHL.